18. august: Spaces Speak #5

LERIN/HYSTAD/ ULF A. S. HOLBROOK

18. august 2016 kl 20:00

Galleri RAM, Kongens gate 3

Velkommen til en aften med Ulf A. S. Holbrook og Lerin/Hystad.

Ulf A. S. Holbrook er en komponist, lydkunstner, forsker og programmerer som bor på Nesodden utenfor Oslo. Han har en bachelorgrad i skulptur fra Glasgow School of Art, en MA i musikkteknologi fra University of Limerick i Irland, og har i dag en doktorstipendiatstilling ved Institutt for musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Han har vært aktiv som billedkunstner, lydkunstner og utøver/komponist/improvisasjon av elektroakustisk og akusmatiske musikk.

http://ulv.flavors.me/

Lerin/Hystad består av Simon Torssell Lerin og Bettina Hvidevold Hystad. Duoen arbeider i et grenseland mellom kunst og musikk, og musikken deres blander felt-opptak med ambient lyd-landskap, drone, elektronisk musikk og eksperimentell rock. Debutalbumet deres Mount Buzhou er basert på felt-opptak av tradisjonell kinesisk musikk innspelt i Chongqing og Kunming. Live er Mount Buzhou en audiovisuell konsert med video: en psykedelisk reiseskildring med utgangspunkt i en taxireise gjennom Chongqing.
Musikken til Lerin/Hystad er utgitt på Clouds Hill, Extemporaneous Recordings og Animals. Duoen er også aktive improvisasjons-musikere som har samarbeidet med bl.a. Damo Suzuki, Keiji Haino, Omar Rodriguez Lopez, The Boredoms og Schneider TM.

http://www.lerinhystad.com/
Lerin/Hystads bandcamp
Lerin/Hystads facebook

 
Spaces Speak er en konsertserie med fokus på interaksjonen mellom lyd og bilde, kuratert av Joakim Blattmann & Ricardo del Pozo og produsert i samarbeid med Notam og RAM galleri. Spaces Speak #5 er gjennomført med arrangørstøtte fra Kulturrådet.