Hvordan bruke Notam

Den georgiske komponisten Mariam Gviniashvili. Foto: Mads Kjeldgaard

Notam har flyttet, og du finner oss nå på Myrens verksted 3A. For øyeblikket er vi stengt for ombygging, men vi gleder oss stort til å ønske velkommen til nye Notam på nyåret!

Om du er profesjonell kunstner og har behov for å benytte våre fasiliteter (studio, verksteder eller det åpne kontorlandskapet), kan du gjøre dette gratis, og etter avtale.

Om du er interessert i å få tilgang til Notam, og våre fasiliteter, er det bare å sende oss en e-post. Om du har behov for bistand på, eller ønsker å gjøre et prosjekt sammen med Notam, er du hjertelig velkommen til å beskrive ideen din i en e-post.

Generelt om bruk av Notam

Priser

Generelt er det gratis for kunstnere å benytte Notam. Unntaket er bruk av, eller behov for, teknisk assistanse i forbindelse med arbeid i studio, verksted eller på prosjekter. Prisen for dette er 350 NOK i timen for kunstnere.  Notam kan også benyttes av institusjoner innen kunst-, kultur- og utdanningsfeltet (forskning og/eller prosjekter som er del av PhD regnes innunder institusjoner). Prisen for dette er 600 NOK i timen. 

Fortell oss hva du jobber med

Om du arbeider på Notam setter vi stor pris på om du forteller oss om prosjektene dine. Vennligst fyll ut dette skjemaet (det tar 5-10 minutter) og hjelp oss i vårt dokumentasjons- og kommunikasjonsarbeid. 

Etiske retningslinjer og varsling

Alle som arbeider med, eller ved Notam skal til enhver tid overholde våre etiske retningslinjer. Dersom du opplever kritikkverdige forhold, eller brudd på våre retningslinjer oppfordrer vi til å varsle anonymt her.

Tilbakemeldinger  

Vi er alltid interessert i å få tilbakemeldinger. Om du har noe du ønsker å dele med oss, være det ris eller ros, send oss gjerne en e-post.