Ableton-kvelder på NOTAM

Fra og med høsten 2012 starter vi med månedlige uformelle sammenkomster på NOTAM for alle brukere av Ableton Live. Kveldene er åpne for alle «soveromsprodusenter» og ellers interesserte ? fra noviser til hardbarka veteraner ? og det koster ingenting å være med. Ta med laptopen  for presentasjon/problematisering/utveksling av tips og erfaringer.

Ableton-kveldene skjer følgende kvelder høsten 2012:

  • Torsdag 18. oktober
  • Torsdag 15. november
  • Tirsdag 18. desember

Treffene begynner kl. 19, og varer i 2-3 timer per gang.

Disse Ableton-kveldene må ikke forveksles med kurset i Ableton Live som avvikles 27. november til 13. desember. De som vil lære seg verktøyet fra bunnen av og få en systematisk innføring i programmet henvises til kurset. Ableton-kveldene det her er snakk er handler like mye som å bygge et sosialt nettverk rundt brukere av Live, og hver kveld kan ta uante former avhengig av hvem som dukker opp.

Kveldene ledes av Hans Frønes, som har bakgrunn som jazzgitarist, og som i tillegg programmerer musikk og lager elektroniske instrumenter. Frønes er utdannet på Jazzlinja ved Musikkonservatoriet i Trondheim, med gitar hovedinstrument. Han har spilt/spiller med bl.a. Shining, Last Heat, Tr.heim jazzorkerster/Chick Corea, og jobber med elektronisk musikk under navnet Triggerpunkt, med fokus på live improvisasjon i dansegulvformat.