ANTIent

ANTIent er Knut Bendik Manger Breisteins avsluttende masterprosjekt i musikkteknologi ved Norges musikkhøgskole. Verket reflekterer en personlig reaksjon på etablerte konsert-fremføringsnormer, og fremhever ønsket om å forene musikalsk utøvelse med tv-spill-mentalitet.

Knut Bendik Manger Breistein er en aktiv konsertgitarist & musiker med hovedbase i Oslo. Han har involvert seg i mange forskjellige genre, uttrykksformer og aspekter rundt det å drive med musikk, som utøving & låtskriving, opptak & produksjon, romdesign, musikk & media, video & video-redigering, programmering og lydinstallasjoner.

I sin avslutning av den to-årige Mastergraden i Utøvende Musikkteknologi ved Norges Musikkhøgskole, kombineres alle disse interessene til en høylytt «non-silent film» med lydmanipulering, game controllere, 360 graders panorering, improvisasjon, gitarer, multippel videoprojisering, breadboards og programmering. Flettet inn er også en interaktiv, animert fremføring av metaloger basert på utvalgte tekster av den engelske språkforskeren og antropologen Gregory Bateson.

ANTIent fremføres fredag 30. mai kl. 18.00,  i Atelier Nords Prosjektrom (bak Kunstnernes Hus).