Åpning av nye Notam: «Pling Pong Ekspress» med Samvær Under Tilsün

Lørdag 20.04 kan du oppleve Pling Pong Ekspress med Samvær Under Tilsün her på nye Notam!

 

  • Lørdag kl. 13.00 – 15.00: Pling Pong Ekspress kjører rundt inne på Notam og er tilgjengelig for fri spilling.
  • Lørdag kl. 20.00 – 21.00: Pling Pong Ekspress Turnering! Send påmelding til detelektriske@korps.life for å sikre deg en plass i kampen om vandrepokalen i sølv inkludert dekopeis og gravering med skjelvende hånd. De ringer, vi bringer.

 

Om Pling Pong Ekspress

Samvær Under Tilsün: Einar Goksøyr Åsen & Øyvind Mellbye (konsept, dommere, lydoperatører og vertskap) Pling Pong Ekspress er en fjernstyrt bordtennisarena med integrert lydsystem i skroget. Spesiallagde rekkerter med utradisjonelle fasonger inviterer til spill og innbakte trådløse sensorer sørger for at et rikt og variert utvalg lyder spilles av samtidig som du treffer ballen.

Lydene genereres i en modulær synthesizer som også frembringer et sonisk bakteppe med samples fra japanske tegnefilmer, egenprodusert tekno og mye annet. Øyvind er kommentator av spillet og overdommeren som holder oversikt over poengene, mens Einar styrer synthen og sørger for at lydbildets intensitet følger spillets dynamikk og krumspring.

Samvær Under Tilsün inviterer til kamp med Livet™ som innsats – men hvem styrer bordet?

Om Samvær Under Tilsün

Samvær Under Tilsün er et konglomerat av improvisert, friform hardware tekno, augmentert bordtennis med Livet ™ som innsats, Det Elektriske Korps, maskinbroderi, lefser, te og roterende lydsystem i en undulerende kombinasjon samt andre lavterskeltilbud.

Samvær Under Tilsün er Øyvind Mellbye og Einar Goksøyr Åsen.

www.tilsyn.se

Foto: Paulina Stroynowska