Arduino-workshop

SkRR og NOTAM arrangerer 7. og 8. mai workshop som dreier seg om Arduino og lyd.

Ardunio er en en fleksibel og åpen plattform som kan brukes til å styre blant annet motorer og servoer, eller få input fra ulike type sensorer. Dette åpner for en rekke interessante muligheter for å bygge blant annet interaktive instrumenter, kontrollere og installasjoner.

Vi har vært heldige og fått interaksjonsdesigner Einar Sneve Martinussen (AHO) til å gi en innføring i hardware og software knyttet til Arduino-plattformen. Det kreves ingen forkunnskap, men det er en stor fordel om alle deltakere stiller med et eget Arduino-kort. Dette kan for eksempel kjøpes herfra eller herfra.

Påmelding: Meld deg på ved å sende en mail til skrr.info@gmail.com.
Når: 7. og 8. mai, kl. 1000 – 1600
Hvor: I NOTAMs lokaler
Pris: 500,- Påmelding er bindende.


SkRR er et musikkollektiv i Oslo som har til formål å være et brukerbasert forum innenfor produksjon og fremføring av elektronisk musikk. De arrangerer blant annet faglige og sosiale møter, workshops og konserter. SkRR teller i dag et titalls medlemmer, som blant annet er aktive innenfor lydprogrammering, studioarbeid, lyddesign, utøvende musikk og eksperimentelle klanglige uttrykk. Det vil bli flere arrangementer fremover, så følg med! Hvis du ønsker info om SkRR sine arrangementer kan du sende en mail til: skrr.info@gmail.com.