Max 2017/18

Dette kurset gir en grundig gjennomgang av Max og grunnleggende opplæring innen programmering (i Max), forståelse av digitale lydmodeller og det setter deltagerene i stand til å produsere egne løsninger. Kurset rettes mot personer med normalt gode grunnkunnskaper i musikkteknologi.

Max er en mellomting av et programmeringsspråk og multimediaprogramvare. Deltakerne vil arbeide med lyd og interaksjonsdesign, noe som for mange er nyttig i arbeid med lyd, komposisjon, bildekunst og interaksjonsdesign. Kurset består hovedsaklig av øvelser, som gir både teknisk og teoretisk fordypning. Løsningene omhandler ulike felt som blant annet signalbehandling, syntese, algoritmer og brukergrensesnitt.

Kurset gir nok grunnlag i Max for senere å lære Jitter, et tillegg til Max som gir muligheten til grundig grafikk- og videoarbeid, og som Notam snart lanserer et helt nytt kurs i.

For påmelding, send en mail til admin@notam02.no med navn, bosteds- og og mailadresse samt informasjon om dine bakgrunnskunnskaper og motivasjon for å ta kurset. Videre sender vi deg detaljert informasjon om betaling, oppstart og videre oppfølging.

Start: 2. oktober
Varighet: 6 måneder, innlevering i eget tempo. I løpet av disse 6 månedene er det fire frister for innlevering av oppgaver.
Pris: 6 000,-
Lærere: Asbjørn B. Flø/Notto Thelle
Antall plasser: 8*
Sted: Internett
Påmelding: NÅ

Les mer om kurset her