Broken Note workshop

We can’t walk through walls. It’s impossible. But how would it sound?

Notam og House of Nerds er glade for å kunne invitere til sounddesign-workshop med artisten Tommy Southall Andrews, bedre kjent under artistnavnet Broken Note.

Broken Note har siden 2008 etablert seg som et av de mest respekterte navnene i den internasjonale dubstep og drum’n’bass scenen, og gitt ut på noen genrens største labels som PRSPCT Recordings, Ad Noiseam, Ninja Tune, Boka og Division Recordings. Dette har bl.a gitt han remix oppdrag for tungvektere som Amon Tobin og Noisia. Tommy turnerer regelmessig i hele verden og har ved flere anledninger gjestet Norge.

De siste årene har Tommy i tillegg til artistkarrieren også jobbet på en rekke ulike spill prosjekter i Los Angeles, bl.a annet kommende virtual reality spill. Fordi Tommy har skrevet under på flere non-disclosure avtaler kan vi desverre ikke avsløre hvilke konkrete prosjekter dette gjelder.

I denne workshopen vil du få et unikt innblikk i Tommys arbeidsmetoder i tillegg til å få prøve deg frem selv. Workshopen er lagt opp som følger:

1. Presentasjon og introduksjon: Tommy vil fortelle litt om sin karriere som artist, og hvordan han kom i kontakt med, og begynte å jobbe for- spillselskaper. Deretter vil han muntlig gå gjennom ulike måter å jobbe med lydproduksjon til bilde.

2. Demonstrasjon: Tommy går skritt for skritt gjennom lydproduksjon for en tenkt scene i et fiktivt spill.

3. Oppgave: Vi tenker oss en scene i et fiktivt spill og lager lydbildet selv ved anvendelse av teknikkene demonstrert tidligere i workshopen.

4. Oppsummering/Q&A: Vi oppsummerer det vi har lært og spiller av noen av resultatene. Deretter avslutter vi med en Q&A.

Pris: 200kr
Studenter med gyldig studentbevis fra NKH, NMH eller Westerdahls får et 25% avslag i pris, altså 150 kr.

Lenker: