Mekkeklubb høsten 2017

Dans for voksne fortsetter med sitt superpopulære elektronikkverksted for alle, og semesteret byr på flere mandagsmekkedager på Notam ca. hver tredje uke.

Den kloke mekkemannen Øyvind Mellbye hjelper til, så står du fast, gjør du det i hvert fall ikke alene! Han har skrudd sammen mye rart før. Han vet hvilken ende av loddebolten du skal holde i og mange, mange andre nyttige ting, og er en tvers gjennom knakende trivelig kar det ikke er farlig å spørre. Men han driver ikke service-verksted, altså. Skal du reparere noe, må du gjøre jobben sjøl.

I tillegg til ekspertisen har vi kaffe som ikke er så veldig sur, te, kapteinkjeks, tinn, loddebolter og ingredienser til kveldens meny. Du tar ellers med det du trenger til egen mekking, og putter litt spenn på et syltetøyglass for å betale delene du trenger. Vanligvis en femti- eller hundrelapp. Også kan man sjølsagt låne, få eller kjøpe deler og verktøy av hverandre.

Vi starter KLOKKA SJU! og holder på til vi ikke gidder mer. Da er det for seint å komme. Ellers ikke. Det er åpent og gratis for alle, og ingen påmelding trengs.

Høstens datoer er:

11.9
25.9
16.10
6.11
27.11
18.12

Notam sine lokaler finner du i Myren, på vestsida av Akerselva. Følg gangvei sørover fra Bentsebrua eller nordover fra Vøyenbrua. Inngangen ligger inni kroken før Norges Sjakkforbund. Bygg F3. Notam har ikke noe skilt, men en ringeklokke.

Kart her

Alle dager fra klokka 19.00. Gratis, åpent for alle.

Foto: Harald Fetveit
Modell: Jørgen Skjulstad

Tekst i sin helhet hentet fra Dans for Voksne på Underskog