Feltopptaksprosjekt

Dans for voksne arrangerer en ukes workshop på NOTAM med fokus på feltopptak fra 6. til 11. september.

Fra DFVs nettside:

Hva er field-recording, og hvor langt kan vi gå før vi ikke har noe igjen av det? Dette er en workshop hvor en liten gruppe arbeider med forskjellige prosjekter og ideer rundt begrepet field-recording (eller feltopptak som det heter på norsk). Etter ukas prosjektarbeid vil prosjektdeltakerne fortelle hva de har gjort og hvordan. Det er ikke sikkert dette blir bare lyd, og kan hende må det gjøres som utstilling.

Hvordan vi jobber: Vi stripper betydningen av begrepet og gir alle deltagerene frie tøyler til å gjøre hva enn de vil så lenge de kan presentere og forklare hva de gjør/har gjort. Daglig vil gruppa møtes for å utveksle informasjon, kunnskap og å fortelle hva man holder på med. Gruppa skal brukes til å utveksle ideer, inspirere, hjelpe hverandre og gjerne samarbeide. Man skal ha forståelse for de andres prosjekter underveis og følge hverandre under prosessen. Dette gjør at det er et samarbeid underveis selv om det kan være individuelle prosjekter.

De første dagene brukes på å bli kjent og å komme i gang, og deltakerne holder interne workshops for gruppa. Deretter jobber man fram mot siste dagen hvor man skal presentere arbeidet sitt også for publikum.

Vi skal ikke gå i dybden og analysere hva field-recording er. Vi står fritt til å tolke begrepet akkurat slik vi vil, men forsøker å skape noe interessant med base i field-recording.

VIKTIG: Sett av tid til å jobbe med dette. Møtene vil være på dagtid, og det er viktig at folk har tid til både møtene og til arbeid.

Prosjektuka
6. og 7. september fra kl 11.00
8.-11. september: fra kl 14.00
NOTAM, Nedre gate 5 ? Kursavgift: kr 500. Betales tilbake etter kurset
Påmelding: dansforvoksne@gmail.com

Presentasjon
11. september kl 16.00 ? NOTAM, Nedre gate 5 ? Fri entré