Kurs i rigging og bruk av høytalerriggen til 3DA

3DA og Notam arrangerer kurs i rigging og bruk av 24 kanals høytalerrigg torsdag 3. mai i Sentralens Marmorsal.

På kurset lærer du hvordan man setter opp og bruker 3DAs lydutstyr. Brukere av denne riggen som ikke har vært gjennom opplæringskurs må leie kvalifisert tekniker eller betale for et privat kurs.

Vi begynner 9.30 og holder på til ca 14.30

Kurset går igjennom oppsett og koblinger av høyttalere med stativer, og bruk av dem. Vi ser også på sammenkobling til lydkort og all kabling. Kurset sertifiserer deltakerne til å bruke 3DA sin høyttalerrigg. Deltakerne oppfordres også til å delta på nedrigg av systemet etter EAU sin konsert lørdag 5. mai.

Meld fra på epost til Cato dersom du vil være med slik at vi vet hvor mange som kommer.

3DA – foreningen for 3D-lyd er stiftet av det norske elektroakustiske musikkmiljøet og er støttet av Rom for kunst. Utøvere og arrangører som melder seg inn i foreningen disponerer 24 høyttalere som kan benyttes til høykvalitets produksjoner for omsluttende lyd. Det kan kun benyttes innendørs, og brukere må kunne behandle riggen og sørge for at lyden blir forsvarlig skrudd.
3DA tilbyr en type høyttalerrigg som er perfekt for omsluttende lyd i høy oppløsning, og som ikke er tilgjengelig fra vanlige PA-firma.

Facebook