Mekkedager høsten 2014

Høstsemesteret byr på flere superpopulære tirsdagsmekkedager på Notam ca hver tredje uke.

Dans for voksne fortsetter på sin hemmelige plan om å rote sammen en modulsynth. Ikke helt sikkert åssen det blir ennå, sånn helt konkret, men det betyr i hvert fall ikke at det plutselig blir farlig.

Den kloke mekkemannen Øyvind Mellbye hjelper til, så står du fast, gjør du det i hvert fall ikke alene! Øyvind Mellbye har skrudd sammen mye rart før. Han vet hvilken ende av loddebolten du skal holde i og mange, mange andre nyttige ting, og er en tvers gjennom knakende trivelig kar det ikke er farlig å spørre. Men han driver ikke service-verksted, altså. Skal du reparere noe, må du gjøre jobben sjøl.

I tillegg til ekspertisen har vi kaffe som ikke er så veldig sur, te, kapteinkjeks, tinn, loddebolter og ingredienser til kveldens meny. Du tar ellers med det du trenger til egen mekking, og putter litt spenn på et syltetøyglass for å betale delene du trenger. Vanligvis en femti- eller hundrelapp. Også kan man sjølsagt låne, få eller kjøpe deler og verktøy av hverandre.

Vi starter KLOKKA SJU! og holder på til vi ikke gidder mer. Da er det for seint å komme. Ellers ikke. Det er åpent og gratis for alle, og ingen påmelding trengs.

Høstens datoer er:

12. august
2. september
23. september
14. oktober
11. november
9. desember

Alle dager fra klokka 19.00 ? Gratis, åpent for alle.