Mekkedager våren 2013

Vårsemesteret byr på flere superpopulære tirsdagsmekkedager på NOTAM en gang i måneden.

I vår fortsetter Dans for voksne på planen om å rote sammen en modulsynth sammen med blant andre deg til sommeren, og mekkedagene fram til da blir en slags forberedelse. Ikke helt sikre åssen det blir ennå, sånn helt konkret, men det betyr i hvert fall ikke at det plutselig blir farlig.

Den kloke mekkemannen Øyvind Mellbye hjelper til, så står du fast, gjør du det i hvert fall ikke alene! Øyvind Mellbye har skrudd sammen mye rart før. Han vet hvilken ende av loddebolten du skal holde i og mange, mange andre nyttige ting, og er en tvers gjennom knakende trivelig kar det ikke er farlig å spørre. Men han driver ikke service-verksted, altså. Skal du reparere noe, må du gjøre jobben sjøl. Hvis du lurer på hva som er foran ogbak på en tråd, spør du Elin Igland på Supermekkedagene.

I tillegg til ekspertisen tilbys kaffe som ikke er så veldig sur, te, kapteinkjeks, tinn, loddebolter og ingredienser til kveldens meny. Du tar ellers med det du trenger til egen mekking, og putter litt spenn på et syltetøyglass for å betale delene du trenger. Vanligvis en femti- eller hundrelapp. Også kan man sjølsagt låne, få eller kjøpe deler og verktøy av hverandre.

Verkstedene starter KLOKKA SEKS! og holder på til vi ikke gidder mer. Da er det for seint å komme. Ellers ikke. Det er åpent og gratis for alle, og ingen påmelding trengs.

Høstens datoer er:

  • 15 januar
  • 12. februar
  • 12. mars
  • 16. april
  • 14. mai
  • 18. juni

Alle dager fra klokka 18.00 ? Gratis, åpent for alle.

ENDA MER INFO KOMMER KANSKJE PÅ DANSFORVOKSNE.NO en gang, håper vi!