Mekkedager

Lodding og programmering for alle som ikke har særlig peil, men synes det er gøy likevel!

Dans for voksne fortsetter med sine superpopulære tirsdagsmekkedager på NOTAM en gang i måneden: Ta med det du lodder på for tida, eller aldri får satt deg ned med hjemme, eller laptopen og MAX- eller PD-patcene dine og knot i vei sammen med likesinnede.

I motsetning til tidligere, kommer det til å være minikurs i hvert fall noen av gangene. De blir annonsert like i forkant, og eventuelt etter ønske. Den kloke mekkemannen Øyvind Mellbye hjelper til, så står du fast, gjør du det i hvert fall ikke alene! Øyvind Mellbye har skrudd sammen mye rart før. Han vet hvilken ende av loddebolten du skal holde i og mange, mange andre nyttige ting, både for nybegynnere og de som var ferske i fjor, og er en tvers gjennom knakende trivelig kar det ikke er farlig å spørre.

I tillegg til ekspertisen har vi kaffe med litt rar smak (kardemomme), te, kapteinkjeks, tinn og loddebolter. NOTAM har strøm. Du tar med det du trenger til egen mekking. Vi satser dessuten på å ha et lite lager man kan ta av om man putter litt spenn på et syltetøyglass. Også kan man sjølsagt låne, få eller kjøpe deler og verktøy av hverandre.

Datoer
Tirsdag 20. september
Tirsdag 18. oktober
Tirsdag 15. november
Tirsdag 13. desember

Alle dager fra klokka 1900
Gratis, åpent for alle, og ingen påmelding trengs