Mekkeklubb høsten 2018

Dans for voksne fortsetter med sin mekkeklubb! Der kan hvem som helst komme og sette sammen sin egen elektronikk uansett ambisjons- og kunnskapsnivå. Det er helt gratis, og du får som regel hjelp eller i hvert fall full forståelse hvis du sitter fast med ett eller annet. Ingen ting er teit nok til å få øyebryna til å lee seg. Ikke alle der er like flinke til å mekke, men å ha det hyggelig, det kan alle i hop.

På mekkeklubben finner du som regel det du trenger av verktøy: loddebolter og tenger og slikt. Dessuten er det en del komponenter som du kan ta av mot at du legger igjen det delene koster. Penga går bare til å kjøpe flere komponenter.

Du kan bygge ting fra grunnen av, eller du kan ta med noe du vil modde eller reparere. Men der er ingen som gjør jobben for deg, asså!

Datoer:

13/8, 3/9, 24/9, 15/10, 5/11, 26/11, 17/12

Vi starter klokka 19 alle dager, og holder på til vi ikke gidder mer. Som regel mellom 23 og 24 en gang. Notam sine lokaler finner du i Myren, på vestsida av Akerselva. Følg gangvei sørover fra Bentsebrua eller nordover fra Vøyenbrua. Inngangen ligger inni kroken før Norges Sjakkforbund.

Tekst hentet fra https://www.facebook.com/events/395057170952555/