Nordic Music Tech meetup

Nordic Music Tech er et nettverk for personer, virksomheter og organisasjoner innen musikk- og lydteknologi. Gruppen består for tiden av 130 medlemmer i Oslo, Stockholm København.  Onsdag 26. november holdes en meetup på Notam hvor medlemmer presenterer konsepter de jobber med. Alle interesserte er hjertelig velkommen!

  • Dato: 26. november 2014
  • Klokkeslett: 17.00
  • Gratis inngang, åpent for alle
  • Sted: Notam ? veibeskrivelse


It’s time to show the world what you’ve been working on! Get out of the closet and show us your latest audio hacks, products and features. Get visible and get feedback from the crowd and community members. 

All presenters get a 10-15 minute timeslot. Send an email to lars@instrumentchamp.com if you want to signup for a demo slot.

Om Nordic Music Tech

Startskuddet til Nordic Music Tech gikk for omtrent et år siden. Lars Willner, en nykomling i musikkbransjen, savnet en naturlig lokal møtesplass for gründere og kreatører innen musikkteknologi-området. Etter møter med noen andre gründere, ble behovet for et informellt nettverk bekreftet og den første meetup ble arrangert i februar. I løpet av året er det også blitt organisert events i Stockholm, og interessen for musikkteknologi er stort også i København og Helsinki.

Målsettningen for nettverket i 2015 blir å videreutvikle de lokale nettverkene, men også etablere nordiske kontakter og samarbeid på kryss av tradisjonelle grenser.

Det er første gang Notam er vertskap for et NMT-arrangement. Man behøver ikke være medlem av Nordic Music Tech for å komme på meetupen – det holder at man er nysgjerrig og gjerne vil vite mer!