Notam-forum med SkRR høst '14

Etter en vellykket vårsesong i SkRR/NOTAM-forum serien fortsetter vi også denne høsten med en rekke spennende fremføringer, forelesninger og workshops. For tidligere program se:

Høstens program har vi nå lagt til siste torsdag i slutten av hver måned slik at det skal bli lett å huske. Som vanlig starter også denne sesongen med SkRRs elektroniske langbord, hvor stikkordene er; lavterskel og mye moro! Alle tar med det de ønsker av instrumenter og maskineri eller hva du ønsker å dekke bordet med for en elektronisk improjam.  I september følger litt sosialt treff, og deretter i oktober; RemixBingo(!) og et spennende foredrag/workshop med Asbjørn Flø. Som i de to foregående sesongavslutninger er høydepunktet «Livelektronikk til stumfilm» hvor vi denne gang avslutter i november med klassikeren Nosferatu fra 1922, en film som vi tror vil passe ypperlig i den mørke årstiden.

Som alltid er alle arrangementene gratis og åpent for alle.

Notam Forum med SkRR er støttet av Norsk kulturråd

Program Høst 2014

TORSDAG 28 AUGUST: «Langbord»

Ta med sære maskiner, hjemmesnekra programvare, DIY-instrumenter, gammalt ræl eller hva som helst. Det elektroniske langbordet ble første gang presentert i 2009 og har vært gjennomført flere ganger siden. Erfaringsmessig er dette en sosial, lærerik og upretensiøs form for musisering.

STED: NOTAM, TID: kl.18.00

TORSDAG 25 SEPTEMBER: «Show and tell»

Vis frem et prosjekt, patch, komposisjon, work-in-progress, boks, dings eller hva du måtte synes er spennende å vise frem. Åpent for alle som har lyst til å diskutere/teste/presentere/observere. Denne kvelden foregår også trekning til remixbingoen (se Torsdag 23 oktober).

STED:NOTAM TID: kl.18.00

TORSDAG 23 OKTOBER : «Remix Bingo»

De fleste av oss sitter på ett eller flere prosjekter som aldri ble noe av, og på Remixbingoen skal vi utveksle slike prosjekter i form av audio eller midifiler slik at noen andre kan gjøre det ferdig for oss. Vi tror at dette kan bli en spennede og morsom affære! Resultatet av remixene presenteres i konsertform.

NB: Trekningen gjøres allerede den 25.sept, så meld din interesse innen den tid!

STED:NOTAM TID: kl.19.00

TORSDAG 30 OKTOBER: Analog estetikk med Asbjørn Flø

Den eminente komponist og lydkunstner Asbjørn Flø foredrar,kåserer,demonstrer og harselerer over både gammelt og nytt innenfor syntese. Virkelig verdt å få med seg!

STED:NOTAM TID: kl.19.00

TORSDAG 27 NOVEMBER: «Liveelektronikk og Stumfilm, Nosferatu-eine Symphonie des Grauens (1922)»

Høydepunkt! ikke gå glipp av dette! Vi viser Nosferatu fra 1922! Musikken kan være forhåndskomponert eller improvisert. Det legges ingen andre føringer enn at musikken skal være elektronisk eller elektroakustisk. NB: Som før er det påmeldingsfrist og begrenset antall deltagere. Men alle er hjertelig velkommen som publikum! Både påmeldingsfristen og antall vil bli annonsert i oktober

STED:TBA TID:TBA