Ny hjemmeside!

NOTAM har fått en splitter ny hjemmeside. Formålet med overgangen er både å gjøre sidene våre mer navigerbare og oversiktlige for besøkende, men også å redusere tiden det tar for oss å publisere innhold til hjemmesiden. I travle perioder har det nemlig hatt en tendens til å stoppe opp på hjemmesiden fordi vi ikke har hatt tid til å vedlikeholde nettstedet ? noe som er uheldig siden det faktisk er i disse periodene det burde være mest aktivitet også på hjemmesiden.

Nye funksjoner

Forutenom den nye designen er det en rekke nye funksjoner på hjemmesiden. Nyhetskarusellen på forsiden er det første man ser ? her rullerer de siste fem nyhetssakene, og hvis man vil bla seg videre bakover i nyhetsloggen vår er det en egen menyknapp for nyheter. Også menynavigeringen har fått et stort ansiktsløft. I stedet for å klikke seg innover i et statisk menyhierarki, er samtlige av våre standard undermenykategorier tilgjenglige fra enhver side man befinner seg på. Ved å holde musen over hvert hovedmenypunkt kommer det frem en infoboks som inneholder det gjeldende menypunktets underkategorier, med korte forklaringer og tilhørende bilder. Dette eliminerer behovet for å gå opp og ned i menyhierarkiet når man vil bla seg gjennom de ulike kategoriene ? alt er tigjenglig med færre museklikk enn tidligere.

De som kjenner våre nettsider fra før vil dessuten legge merke til at vi har gjort en del om på menypunktene. Vi håper at både nye og gamle besøkende vil finne inndelingen fornuftig.

Vi skriver 2011, og sosiale medier har kommet for å bli. Det er derfor helt naturlig at vi tilrettelegger for deling på Facebook og Twitter. Deleknappene befinner seg øverst til høyre. Spre det glade budskap!

Alt er ikke på plass ennå, og det gjenstår å republisere gammelt innhold til det nye formatet. i løpet av de neste ukene vil det i tillegg bli gjort en del justeringer på design. Send oss gjerne deres kommentarer!