Oslo Open

16. ? 18. september arrangeres Oslo Open for femte gang. Oslo Open 2011 har hovedfokus på åpne atelier. En mengde av Oslos spennende kunstnere har meldt seg på og ønsker deg velkommen inn i sitt atelier lørdag 17. og søndag 18. september. Gratisbusser kjører fra Rådhusplassen og tar deg rundt fra atelier til atelier rundt omkring i byen. Du kan delta på guidede turer eller reise rundt på egenhånd med kart. Flere av atelierene har ekstra aktiviteter for publikum under Oslo Open.

Under Kulturnatten 16. september samarbeider Oslo Open med BOA, Billedkunstnerne i Oslo og Akershus, Rådhusgata 19. Pass på å få med deg kunstnerpresentasjoner, performance, veggavis over deltagere og konsert den 16. september. BOA fungerer som møtested under hele Oslo Open.

Film og videkunst vil i år bli vist på ATOPIA.

Hovedformålet med arrangementet er å vise underskogen i Oslos kunstliv, og å skape dialog mellom kunstnere og publikum. Kjernen i arrangementet er åpne kunstneratelierer, hvor publikum gis en unik mulighet til å treffe kunstnerne og se kunsten der den skapes.

NOTAM er en av medlemsorganisasjonene i Oslo Open. For mer informasjon og påmelding, gå til Oslo Opens nettside: http://www.osloopen.no/

Kartet nedenfor viser en oversikt over alle de åpne atelierene. Velkommen!


Vis Oslo Open i et større kart