Packed på Tenthaus

Åpning onsdag 29.6 kl.19 med bar.

Tenthaus Oslo har gleden av å invitere til utstillingen PACKED!! Anledningen er oppsigelse og riving av huset. Kunstnerne som stiller ut, har atelier ved Gamle Teknologisk Institutt i Akersveien 26, Oslo. De er også oppsagt, og har tømt atelierene sine, for å pakke det inn i Tenthaus sine legendarisk fine lokaler. Tenthaus Oslo ønsker med utstillingen å lage en avskjedsmarkering for atelierfellesskapet, som har etablert seg over kort tid. Dette er Tenthaus siste utstilling ved Telthusbakken i Oslo, før de flytter til nye lokaler. Utstillingen er åpen 30.juni – 3.juli kl. 12 – 16.

Tine Aamodt, Siri Austeen, Marie Buskow, Barbara Czapran, Jonas Daatland, Leander Djønne, Helen Eriksen, Kristine Fornes, Katrine Giæver, Gisle Harr, Anna Carin Hedberg, Marianne Hurum, Reidar Kraugerud, Ebba Moi, Are Mokkelbost, Stefan Schröder, Kjetil Skøien, Daniel Teigen, Anne Vistven.

Lydkunstneren Siri Austeen bidrar med arbeidet Når det gjelder kloden kan svigningstiden komme opp i en hel time, som er spilt inn hos og støttet av NOTAM.