PNEK call: Summer Sessions residents

Er du en ambisiøs kunstner i starten av din karriere, full av ideer og klar for å realisere prosjektet ditt i sommer? Send en video til PNEK hvor du kort beskriver prosjektet, støtten du trenger og hvorfor du bør være en del av Summer Sessions 2018.

PNEK gir støtte til ett residensopphold for en kunstner basert i Norge. Søk via summersessions.net/apply. Søknadsfrist er 1. mai.

Summer Sessions er et residensopphold for unge kunstnere, organisert av et nettverk av kulturorganisasjoner fra hele verden.

Summer Sessions tilbyr en svært produktiv atmosfære med produksjonsstøtte og veiledning fra fagpersoner som kan hjelpe deg til å komme i gang med din profesjonelle karriere. I en intens arbeidsperiode utvikler du en idè til et ferdig arbeid som blir presentert for publikum ved residensens slutt.

I 2017 støttet PNEK den norske lydkunstneren Magnus Bugge sitt Summer Sessionsopphold. Han sier følgende om oppholdet: «Summer Sessions på V2_ ga meg den tiden og de ressursene som var nødvendige for å realisere et prosjekt jeg hadde hatt lyst til å gjøre lenge. Prosjektet er nå et av mine hovedarbeid og har gitt og gir meg nye muligheter og kontakter som bidrar til å drive karrieren min videre».

For spørsmål om søknaden eller residensoppholdet, ta kontakt med
Gyrid Nordal Kaldestad: gyrid@pnek.org

Foto: Magnus Bugge på Ars Electronica 2018 av PNEK/Zane Cerpina