Mesterklasse i remiksing med Chris Tofu og Robin Crafoord

Chris Tofu og Robin Crafoord holder mesterklasse i remiks på Notam under Oslo World, onsdag 1. november klokka 13:30 – 16:30. Deltakere må ta med egen maskin med Ableton Live, eget MIDI-keyboard og hodetelefoner. Her blir det mye å lære, og garantert veldig gøy. Det er et begrenset antall plasser! Søknadsfrist er 29. oktober.

Søknadsskjema finner du her

«I samarbeid med London Remixed Festival har Oslo World, Notam, Music NorwaySYNC og GramArt laget en masterclass hvor deltakerne kan lære seg forskjellige remixing-teknikker i kreative tomanns-økter med likesinnede produsenter og musikere. Det er også et åpent forum for diskusjoner om hvordan man mikser analogt og digitalt. Tanken er å  utforske utfordringene og mulighetene med remiksing og hva fremtiden bringer. Workshopen blir holdt av Chris Tofu (UK), med hjelp fra Robin Craford (NO).
Chris Macmeikan (Chris Tofu) er DJ og kjent for å kuratere hundrevis av scener rundt i verden, inkludert the Lost Vagueness og Shangri La på Glastonbury, samt Club Dada på Bestival. Han grunnla Continental Drifts i London i 1994, som blant annet har 22 egne scener på festivaler rundt i Storbritannia.
• Robin Crafoord er kanskje mest kjent fra Trulz & Robin, men han er også grunnleggeren av SYNC – en plattform der musikere, artister, produsenter og lydteknikere kan samarbeide om å komponere og lage nytt materiale foran et publikum.»

Tekst hentet fra arrangøren, GramArts hjemmesider