Ultima: Camille Norment & David Toop

En ny fremføring basert på Camille Norments prosjekt Rapture, produsert av OCA og presentert som del av Ultimafestivalen.

  • Konsertdato: 13. september 2015
  • Konsertstart: 18.00
  • Billetter: 200 / 100 ? Bestill
  • Sted: OCA ? Veibeskrivelse

Introduksjon ved OCAs direktør Katya García-Antón, og velkomsttale av Ultimas direktør og kunstneriske leder Lars Petter Hagen.

OCA presenterer en ny forestilling av Camille Norment i samarbeid med Camille Norment Trio, David Toop, Sofia Jernberg og vokalensemblet Oslo 14. Forestillingen springer ut fra Norments prosjektet Rapture som for tiden stilles ut på den nordiske paviljongen og er Norges bidrag til den 56. internasjonale kunstutstillingen la Biennale di Venezia. Det er mange samarbeidspartnere involvert, og Notam bidrar teknisk både til installasjonen i Venezia og denne Ultima-konserten.

I løpet av Veneziabiennalen fremfører Norment nye komposisjoner på hennes instrument glass armonica, og inviterer kunstnere og musikere til å delta i en rekke forestillinger som tar i bruk elementer fra hennes installasjon.

Konserten på OCA inkluderer nye komposisjoner av Norment med hennes trio bestående av Camille Norment (glass armonica), Vegar Vårdal (hardingfele) og Håvard Skaset (elgitar). I tillegg vil vokalensemblet Oslo 14 og David Toops «performance foredrag» bidra til det soniske uttrykket.

Rapture ble bestilt av Office for Contemporary Art Norge (OCA). Forestillingene er co-produsert av OCA, nyMusikk og Ultima – Oslo Contemporary Music Festival.