Workshop med The Observatory

Øret og øyet

En workshop/performance av og med The Observatory!
9. desember
kl 17-20
gratis, åpent for alle

Alle som har kjøpt et album fordi de har likt et videoklipp eller et omslag har blitt innblandet i forholdet mellom det visuelle og musikken. Mange som driver med visuelle ting lar seg inspirere av musikk ? og omvendt.

Øyet og øret utforsker dette forholdet mellom synlige og hørbare uttrykk. Dans for voksne og The Observatory prøver å undersøke nære ekvivalenter mellom lyd og bilde. Workshopen er for de som er interessert i å utforske dette på en upretensiøs og enkel måte.

Workshopen finner sted på NOTAM fredag 9. desember med det som er tilgjenglig av enkelt utstyr, enten det lager lyd eller er til å se på. Hovedsaken blir en audiovisuell improv-session, med diskusjoner underveis og/eller etterpå. Det anbefales å ta med ting det er enkelt å sette opp og å spille på: akustiske instrumenter, smarttelefoner, lommelykter, osv. Det finnes to videoprojektorer og en mikser med to monitorer det går an å plugge seg på for dem som vil det. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

The Observatory er et band fra Singapore som har jobbet mer enn de fleste med visuelle uttrykk. Flere av dem har erfaring innen film. The Observatory er kjent for å gi musikken sin med svært gjennomarbeidet innpakning, for eksempel i form av skrevne (og velbrukte) dagbøker, eller som utbrettsbøker.

Klikk på galleriet under for å se omslagene

[nggallery id=222]