Endphase-workshop

Endphase er en laptop-trio bestående av Alberto Bernal, João Pais og Enrique Tomás. I sine fremføringer har trioen som mål å overgå tradisjonelle musikkonsepter og skape et miljø der flere ideer, konsepter og tilnærmingsmåter kan realiseres. Den 6. og 7. oktober vil Endphase lage en installasjon og en innvevd konsert på Ny Musikk, der de bruker de akustiske, kulturelle og arkitektoniske omgivelsene til Ny Musikks lokaler som lydlig og konseptuelt materiale.

Endphase arrangerer ofte workshops i forbindelse med installasjoner og konsertfremføringer der de er på besøk, og på den 6. oktober kl. 14 blir det en workshop med trioen hos Notam. Workshopen vil ta utgangspunkt i installasjonen og konserten i Ny Musikks lokaler, og ta for seg både tekniske og estetiske problemstillinger som har dukket opp i løpet av den uken de har arbeidet med prosjektet i Norge. Workshopen er et samarbeid mellom Ny Musikk og Notam.

Workshopen er åpen for alle, og deltageravgift er kr150 (100 for studenter). Det er mulig å melde seg på via skjemaet under, men det er også mulig med direkte oppmøte/påmelding dersom det fortsatt er ledige plasser. Deltageravgiften kan betales via PayPal, eller med kontakter ved oppmøte. Vi ønsker alle interesserte velkommen!