Hild Borchgrevink på Oslo Open 22. april

Oslo Open arrangeres 21. – 22. april, og da er det som vanlig åpne atelierer over hele byen. Vi anbefaler en søndagstur innom Hild Borchgrevink som er medlem av vårt Studiokollektiv!

Når du først er på Notam, kan du også se deg rundt i våre studioer hvor vår mann Cato Langnes er på jobb, i arbeid med en ny utgivelse av gamle opptak av Knut Wiggen i kvadrofoni i studio 1, og du kan også høre på musikk i og sjekke ut studio 2. Bálint Laczkó er på jobb i studio for omsluttende lyd hvor han kan vise deg sitt arbeid med egen komposisjon.

PS: Det er også et kurs i Ableton Live her denne dagen, så besøkende må liste seg forbi hovedrommet (Forum).

I programmet til Oslo Open sier Hild: «Jeg er interessert i hvordan kollektive forestillinger vi deler, oppstår og forsvinner, i ustabile hukommmelsesteknologier og i sammenhenger mellom materiale og oppmerksomhet. Jeg jobber ofte med tekst i forskjellige former, fra poesi og performance til lydkunst og musikkritikk.»

Hild Borchgrevink har mastergrad i kunst og offentlige rom fra Kunsthøgskolen i Oslo og har før det studert musikkvitenskap og komposisjon i Oslo, skapende skriving ved Skrivekunstakademiet i Hordaland og Kunstakademiet i Tromsø, samt performativ kritikk ved Uniarts i Stockholm. I november 2017 var hun blant 12 inviterte komponister/lydkunstnere i utstillingen Lyd og bilde på OSL Contemporary. Ved siden av egen kunstnerisk praksis er hun er musikkritiker, skribent og oversetter, og har for tiden arbeidsstipend som kritiker.

Medlem av UKS, NBK, Norsk kritikerlag

 

Mer informasjon på Oslo Open sin nettside

Notam er medlem av Oslo Opens referansegruppe.