Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Dans for voksnes Mekkeklubb

Dato: april 3, 2023
Tid 7:00 pm - 10:00 pm

Arrangør

Enda flere superpopulære mandagsmekkedager på NOTAM ca hver tredje uke.
Vi hakke noen konkret plan for våren, men slikt kan fort oppstå! Bare å drasse med seg ting eller idéer man kan gjøre no med.
Det er som regel noen der som har lang fartstid med å rote det skikkelig til for seg, så står du fast, forstår de deg. Ofte kan de hjelpe også. Veit kanskje hvilken ende av loddebolten du skal holde i og andre nyttige ting. Hvordan det er å drikke kaffe for seint på kvelden, og sånt. Men det er ække no service-verksted, altså. Du må reparere tinga dine sjøl.
I tillegg til ekspertisen har vi altså den kaffen – den er ikke så veldig sur – te, kapteinkjeks, tinn og loddebolter. Og ikke minst noen kasser med komponenter. Du tar med resten av det du trenger, og putter litt spenn på et syltetøyglass hvis du tar deler. Vanligvis noe mellom en tier og en hundrelapp. Også kan man sjølsagt låne, få eller kjøpe deler og verktøy av hverandre.
Vi starter KLOKKA SJU! og holder på til vi ikke gidder mer. Da er det for seint å komme. Ellers ikke. Det er åpent og gratis for alle, og ingen påmelding trengs.
Vi starter litt seint pga smittegreiene, og vårens datoer er:
31.01
21.02
14.03
04.04
25.04
16.05
06.06
Reglene som gjelder er som følger:
Alle må ha munnbind på og alle overflater må desinfiseres før man går.
NOTAM sine lokaler finner du i Myren, på vestsida av Akerselva. Følg gangvei sørover fra Bentsebrua eller nordover fra Vøyenbrua. Inngangen ligger ikke lenger inni kroken før Norges Sjakkforbund, men et sted på langveggen mot parkeringsplassen.
Alle dager fra klokka 19.00 • Gratis, åpent for alle