Loading Events

Synthtreffet 2024

Date: October 19
Time: 10:00 am - 4:00 pm

Organizer

I samarbeid med WintherStormer inviterer vi alle som er interessert i analoge synthesizere, både ferdigbygde og selvbygde, til et fellestreff i Oslo. Ta med deg en synth eller to (pluss hodetelefoner!) og treff likesinnede.

Når:Lørdag 19. oktober 2024 kl. 10.00 – 16.00
Hvor: Notam (Myrens Verksted 3A)
Mer informasjon finner du her.

Årets nyhet: Synthtreffet starter konsertserie: Ledning – ekte live musikk med synthesizere
Synthtreffet vil i år inkludere en gjesteforelesning og konsert med en svært anerkjent Britisk synthveteran: Mark Jenkins. Konserten er starten på en konsertserie basert på synthesizere med følgende datoer:

16. november 2024
18. januar 2025
22. mars 2025

Til å starte denne konsertserien har vi altså vært så heldige å få Mark Jenkins fra England til å komme å starte denne konsertserien. Han deltar hele dagen på synthtreffet, og kommer til å ha et foredrag om analoge synthesizere.

Synthtreffet er gratis og åpent for alle. Foredraget er også gratis. Mark Jenkins er en engelsk musiker fra Wales som har gitt ut mange plater, og han er skribent i en rekke anerkjente musikktidsskrifter. Han har skrevet anmeldelser av synthesizere, og intervjuet en lang rekke kjente musikere innen synthverden, både pop, rock og avantgarde-musikk. Han har også skrevet en bok om synthesizere. Møte opp og hør hva han kan fortelle, benytt muligheten til å stille ham spørsmål, delta på synthtreffet, og kjøp billett til konserten om kvelden. Billetter til konserten finner du her.