Nytt fra Notam

Notam på flyttefot: sommeren 2023

Sommeren 2023 flytter Notam over Akerselven, og inn i flunkende nye lokaler på Myrens verksted på Torshov. I våre nye lokaler skal vi styrke våre fasiliteter, verksteder og studioer, og skape et enda bedre tilbud for kunstnere, komponister og teknologer.

Følg med i våre sosiale medier utover våren for flere detaljer om Notams flytteprosess og nye lokaler!

Booking av studio vår 2023

Som en del av forberedelsene før flyttingen vil vi dessverre være nødt til å stenge våre studioer og verksteder i en liten periode. Fra og med den 01.05.2023 vil alle våre rom være stengt grunnet nedpakking. Vi oppfordrer derfor alle som har behov for å benytte våre fasiliteter om å sende inn booking-forespørsler nå.

Komme på dugnad (og pizza)?

Ønsker du å hjelpe oss med flyttingen? Notam har mange ting som alle må komme seg over elven i løpet av sommeren. Derfor inviterer vi på flyttedugnad fire ettermiddager i løpet av juni.

Notam er så heldig å ha et fantastisk nettverk omkring seg, og vi håper at noen av dere kunne tenke dere å bidra i denne prosessen. Om du ønsker å delta på flyttedugnad må du gjerne melde deg på via skjema under. Vi lover pizza og jubel til alle bidragsytere!